Bavimo se proizvodnjom i uzgojem gljiva, začinskog bilja i chilli papričica. Od sada činimo dostupne u velikim tržnim centrima i malim trgovinama: vrhunske šampinjone, svježe i rezano začinsko bilje i chilli papričice.

Follow me on instagram

+387 36 582 510
info@rimeko.ba
Image thumbnail

Vizija i misija

Radimo s najboljim agronomima i tehnolozima kako bismo bili sigurni
da ćete imati potpuni i zdravi doživljaj naših proizvoda.
Nazovite nas. Tu smo za vas i radi vas.

Oduvijek imamo viziju...

Ono što izdvaja Rimeko od ostalih je vizija izvrsnosti. Tim iskusnih profesionalaca koji svoj posao rade s ljubavlju osigurava vrhunski kvalitet naših proizvoda. Zbog toga smo sretni što naši proizvodi imaju svoje mjesto na vašoj trpezi i svakodnevno kreiraju sretne trenutke u vašim domovima.

Ponosimo se što je misija Rimeko-a svakodnevno kreirati sretne trenutke u vašim domovima, te obogaćivati trpeze najfinijim proizvodima iz prirode. Uvijek svježi šampinjoni, najrazličitije začinsko bilje i širok asortiman proizvoda od chilli papričica svako jelo čine ukusnijim!

Svježe, prirodno i kvalitetno na vašem stolu je vizija izvrsnosti koja izdvaja Rimeko od ostalih. Tim iskusnih profesionalaca, koji svoj posao rade s ljubavlju, osigurava vrhunski kvalitet naših proizvoda i radi toga smo sretni kada naši proizvodi nađu put do vaše trpeze.