Bavimo se proizvodnjom i uzgojem gljiva, začinskog bilja i chilli papričica. Od sada činimo dostupne u velikim tržnim centrima i malim trgovinama: vrhunske šampinjone, svježe i rezano začinsko bilje i chilli papričice.

Follow me on instagram

+387 36 582 510
info@rimeko.ba
Image thumbnail

O nama

Radimo s najboljim agronomima i tehnolozima kako bismo bili sigurni
da ćete imati potpuni i zdravi doživljaj naših proizvoda.
Nazovite nas. Tu smo za vas i radi vas.

Najbolji smo jer...

Bavimo se proizvodnjom i uzgojem gljiva, začinskog bilja i chilli papričica. Svježe, prirodno i kvalitetno na vašem stolu. Radimo s najboljim agronomima i tehnolozima kako bismo bili sigurni da ćete imati potpuni i zdravi doživljaj naših proizvoda.

Dostupni smo u svim većim tržnim centrima i malim trgovinama u Bosni i Hercegovini. Nazovite nas. Tu smo za vas i radi vas. Potražite na policama vama najbliže trgovine naše vrhunske šampinjone, svježe i rezano začinsko bilje i chilli papričice od kojih proizvodimo najbolje soseve, koncentrate, marmelade i kiseli program.

U Hercegovini smo prepoznali potencijal chilli-ja, začinskog bilja i gljiva i pristupili proizvodnji s mnogo poštovanja.  Stoga, kada vidite Chillita, Herbita ili Pinjon proizvode, znajte da su rađeni u Bosni i Hercegovini s puno ljubavi i znanja.

Ono što izdvaja Rimeko od ostalih je vizija izvrsnosti. Tim iskusnih profesionalaca koji svoj posao rade s ljubavlju osigurava vrhunski kvalitet naših proizvoda. Zbog toga smo sretni što naši proizvodi imaju svoje mjesto na vašoj trpezi i svakodnevno kreiraju sretne trenutke u vašim domovima.

Rimeko

Bavimo se proizvodnjom i uzgojem gljiva, začinskog bilja i chilli papričica. Posjetite nas u Sarajevu i Mostaru.

Fleksibilnost

Želite li imati opcije? Mi vam omogućujemo svježu gljivu i začinsko bilje svaki dan. Nema više brige! Sve je tu, u vašem dućanu.

Opcije

Zaboravite pratiti lokalne web stranice za svaki proizvod ponaosob, mi imamo sve na jednom mjestu.

Dostupnost

Dostupni smo u svim većim tržnim centrima i malim trgovinama u Bosni i Hercegovini. Posjetite naše poslovnice!

Pogodnosti

Uporedite sve mogućnosti. Vidjet ćete, mi smo najbolja opcija, cijenom i kvalitetom. Izvanredna ponuda!

Najbolji smo jer...

Radimo s najboljim agronomima i tehnolozima kako bismo bili sigurni da ćete imati potpuni i zdravi doživljaj naših proizvoda.