Bavimo se proizvodnjom i uzgojem gljiva, začinskog bilja i chilli papričica. Od sada činimo dostupne u velikim tržnim centrima i malim trgovinama: vrhunske šampinjone, svježe i rezano začinsko bilje i chilli papričice.

Follow me on instagram

+387 36 582 510
info@rimeko.ba
Image thumbnail

Naš tim

Rimeko je kreacija profesionalaca razne životne dobi,
različitog životnog iskustva i spola s ciljem stvaranja sretnog
trenutka u vašem domu, a sve začinjeno našim proizvodima.

Članovi našeg tima su naša najveća prednost!

Naša sposobnost pružanja izvrsnih rezultata našim kupcima počinje s našim timom iskusnih profesionalaca koji s ljubavlju pristupaju svom poslu.

Mi vjerujemo kako je uspjeh svake kompanije u prvom redu označen njenim kadrovima i ponosni smo da naš tim čine, prije svega izvrsni ljudi, a onda i visoko profesionalni stručnjaci koji su posvećeni i ustrajni u ostvarenju naših ciljeva.

Zajednička strast prema uspjehu Rimeko-a i izvrsno obavljenom poslu kao krajnjem cilju za naše kupce i partnere je ono što nas povezuje.

Ljubav prema poslu i posvećenost dobrom proizvodu!

Rimeko je kreacija profesionalaca razne životne dobi, različitog životnog iskustva i spola s ciljem stvaranja sretnog trenutka u vašem domu, a sve začinjeno našim proizvodima.

Radujemo se što smo dio ovog tima i što svi zaposlenici Rimeko-a istinski žive vrijednosti koje mi promičemo u našem poslovanju. To je ono što Rimeko izdvaja od ostalih, a naše proizvode čini rado viđenim na vašoj trpezi.